Zimsko testiranje

19.01.2018

Na žalost še brez komercialnih rezultatov :/

RAZPIS - HD Racing Promo team

03.01.2018


Razpis
Uživaš v dirkanju in izdelavi promocijskega materiala? Se znajdeš v ekipi ambicioznih oseb? Si aktiven na socialnih medijih? Imaš željo deliti izkušnje z dogodkov ekipe HD Racing v zameno za brezplačno udeležbo na HD Racing dogodkih? Potem si prava oseba za HD Racing promo team! Pridruži se nam!

Kako se prijaviš?
Izpolni priloženo prijavnico, dodaj dosedanje reference in motivacijsko pismo. Prepričaj nas, da si ravno ti pravi-a!
PRIJAVNICA>>>

Zadolžitve člana promocijske ekipe
 • 5 mesečni termin (1. 2. 2018 - 1.7.2018)
 • 2x mesečno sodelovanje na dogodku ekipe HD Racing: training in dirke
 • Objava poročila z vsakega dogodka v obliki: Javljanj z dogodka, Bloga, Vloga
 • Izdelava video in foto materiala za kasnejšo promocijsko uporabo
 • Fotografiranje udeležence in objava fotografij.
 • Občasna pomoč pri organizaciji dogokov
 • Promocija ekipe HD Racing preko socialnih medijev
 • Promocija ekipe HD Racing preko objave člankov v elektronskih in tiskanih medijih
 • Pripravljenost na izdelavo promocijskega materiala
Zahteve za člana promocijske ekipe
 • Znanje enega ali več tujih jezikov: Angleščina, Nemščina, Italijanščina
 • Komunikativnost, iznajdljivost in sposobnost vključevanja v dinamično ambiciozno ekipo
 • Sposobnost organizacije samostojnega prihoda na dogodek (vozniško dovoljene ni pogoj, je pa dobrodošlo)
 • Poznavanje fotografije in videa (kreiranje in obdelava)
 • Sposobnost napredovanja v okviru HD Racing izobraževanega postopka
Kompenzacija za sodelovanje v Promocijski ekipi HD Racing
 • Brezplačna udeležba na dogodkih ekipe HD Racing za v naprej dogovorjene termine
 • Ne pokrivamo stroškov prevoza na dogodek

Rok za prijavo na razpis je 15.2.2018
Na razpis se prijavite elektronsko preko priložene prijavnice.

Izbrane člane v Promocijsko ekipo HD Racing obvestimo preko elektronske pošte. Objava Promocijske ekipe za razpisano obdobje pa bo 1.3.2018.

Z veseljem pričakujemo vaše prijave! Uspešno dirkanje!

Zadnja v dirka za prvenstvo Hitri Dirkač - HD GP 2017

24.09.2017


V nedeljskem popoldnevu v Kalsdorfu pri Gradcu smo bili priča eni najbolj razburljivih dirk zadnjih nekaj let.

Kljub temu, da si je vodilni v prvenstvu HD GP, pred zadnjo dirko privozil lepo prednost v skupnem seštevku, je bilo prvenstvo odprto do zadnjega kroga! 

Amaterska dirka uspela!

23.08.2017V nedeljo zvečer smo izpeljali amatersko dirko. V izenačeni konkurenci je slavil zmago Dejan, Jakom in Davidom.

Dirka za Dejana je bila enostaven walk in a park, kjer je le držal svoj tempo in ,s tretjega štartnega mesta, le čakal na napake voznikov pred njim.
David pa je pokazal pravi boj. Z zelo konkurenčnim tempom tudi HD GP Dirkačem, si je s prvega štartnega mesta privozil že dobro prednost, potem pa ob skoku preko robnika v zadnjem zavoju snel pogonsko verigo. S pametno vožnjo, je izkoristil hitrost in se v prostem teku pripeljal v bokse, na relativno kratek postanek in se s skoraj krogom zaostanka vrnil v dirko. Sledila je divja vožnja in tik pred koncem se je uspel prebiti na stopničke.

Bravo, se vidimo na naslednji dirki.

Gokart kot vstopna točka v svet dirk in PRIMA sprostitev

07.06.2017


Dirkanje z gokarti je ena bolj prijaznih oblik dirkanja, ne le stroškovno, temveč tudi z vidika dostopnosti, saj se z njimi po dirkališču lahko zapodijo praktično vsi. Tokrat smo člani projekta PRIMA na dirkališču Raceland sedli za volan nekdanjih di ... PEBERI VEČ>>>

3. Dirka za HD GP @ Čedad

06.06.2017

2. Dirka za HD GP @ Novi Marof

23.05.2017

Majski vikend v Puli

13.05.2017

1. dirka za prvenstvo Hitri Dirkač Grand Prix

10.04.2017

Sončno vreme pospremilo prvo dirko prvenstva HD Grand Prix

Juhej, za nami je že prva dirka letošnjega prvenstva HD Grand Prix. Dirkalne gokarte Rotax MAX smo prvič zagnali v Italiji, natančneje, na stezo Alberone, le streljaj od Kobarida, kjer je ob odlični stezi in še boljših dirkalnih gokartih za vrhunsko vzdušje poskrbelo še sončno vreme.

Fantje, ki se prvenstva udeležujejo že nekaj let, so tokrat dobili težko konkurenco v obliki 6-letnega Marka. Seveda ga nismo posedli za volan brutalnega Rotax MAX, s kakršnim tekmujejo ostali in kakršnega lahko praktično vsak vikend preizkusite tudi sami, je pa svoje prve vozniške kilometre nabral z manjšim in šibkejšim gokartom. Po dveh dnevih vožnje je utrujen nasmeh pokazal, da je bilo izjemno lepo.

No, preostala drušÄina dirkačev je kajpak v prvenstvo ugriznila z vso intenzivnostjo, motorji so brneli, gume drsele, gorivo pa teklo v potokih. Potočkih, pravzaprav. Družba dirkačev je s sobotnim treningom opravila zlahka, nekaj zdravega medsebojnega rivalstva je kajpak poskrbelo, da so bili časi iz kroga v krog hitrejši, obenem pa so ob naši skrbni analizi vsakega treninga vozniki popravljali svoje majhne napake. V `baznem taboru`, tako namreč imenujemo svoj večnamenski tovornjak, je bilo vzdušje sprošÄeno, kot se pri vsakem športu spodobi, pa se je na obrazih voznikov pojavila resnost pred vsako vožnjo. Že na sobotnem treningu, še bolj pa na nedeljskih dirkah.

Tri smo speljali v nedeljo in ob poznem popoldnevu, ko nas je sonce še vedno lepo grelo po obrazih, dobili tokratnega zmagovalca. Ime niti ni pomembno, ker je bila to šele prva dirka letošnje sezone, še šest pa jih čaka. Ker vemo, da te je zamikalo, naj dodamo, da še nič ni izgubljeno in se še vedno lahko prijaviš, močna konkurenca pa naj ti ne vzame poguma. Tudi pri nas namreč velja pravilo, da vaja dela mojstra.

V primeru, da na dirko vseeno nisi pripravljen, ker za volanom tako atraktivnega in zmogljivega dirkalnega gokarta še nisi sedel, te vabimo, da se udeležiš katerega od treningov, ki so vsak teden. Ali pa zgolj prideš na 10 minut zabave, povsem brez obveznosti za karkoli drugega. Datume najdeš na tej povezavi, in brez skrbi, tudi v Sloveniji jih izvajamo, v bistvu smo večino časa ravno v naši deželici. Na različnih lokacijah, da je bolj zanimivo, vsekakor pa predhodno znanje ni potrebno, vse, kar potrebuješ, je dobra volja. Za vse ostalo poskrbimo mi, še dirkalne čevlje, čelado in kombinezon ti bomo posodili.

Otvoritev sezone

06.04.2017

Hitri dirkač začenja novo sezono prvenstva HD Grand Prix

V soboto in nedeljo bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji dirkanja, v italijanskem San Pietro Al Natisone se bo namreč odvila prva dirka letošnjega prvenstva HD Grand Prix. Zmogljivi gokarti Rotax 125 MAX ponujajo 22 kW moči, kar zagotavlja pospešek do stotice v treh sekundah ter najvišjo hitrost preko 120 km/h.
Sobotni trening in nedeljska dirka sta namenjeni vsem, celo za najmlajše v starostni skupini od pet do osem let imamo pripravljeno tekmovanje. Profesionalcem ali amaterjem, vsem bo skupna ogromna količina zabave in sproščenega adrenalina. Za prijavo na dirko ali za več informacij o njej pa odhitite na www.hitri-dirkac.si/kje-in-kdaj/